Mamman hånas för sin ”olämpliga” klädsel när hon hämtar barnen – nu ger hon svar på tal

19 oktober, 2023

Trebarnsmamman Bella Vrondos har fått utstå negativa blickar och kommentarer på grund av hur hon klär sig – bara för att hon är mamma. Till slut fick hon nog av kritiken, och valde att tala ut om den skeva bild många har av moderskapet och hur man måste vara och se ut för att duga. 

Bella Vrondos arbetar som modell, och driver samtidigt ett eget företag, allt för att försörja sin familj och se till att hennes barn har allt de behöver. 

När hon en dag lade upp en bild på henne och barnen utanför deras skola var det dock många som tyckte att de hade någonting att tycka till om, och hån och dumma kommentarer började välla in. 

Trebarnsmamman är van att få spydiga kommentarer om sin fixade stil, men hade inte reagerat särskilt mycket på det, tills nu. Nu vill hon spräcka tanken om att bara för att man är mamma så måste man se ut på ett speciellt sätt. 

 – Folk frågar mig alltid ”är inte du en mamma?” och jag säger ja, självklart är jag en mamma och berättar sedan om hur härliga mina barn är.

 – Att vara en mamma betyder inte att man måste ge upp hela sig själv. Jag försöker få andra att förstå det” berättar trebarnsmamman för Caters.

Nu tycker hon att det är dags att lägga sina förutfattade meningar på hyllan, och se att man kan vara en bra mamma, oavsett hur man ser ut. 

– Någon sa att de hellre lägger sina pengar på sina barn. Men att bara förutsätta att jag inte lägger pengar på mina barn är löjligt.

 – Mina barn älskar mig som jag är. Om jag skulle ändra mitt utseende skulle jag inte vara deras mamma – jag skulle inte vara jag. Mina barn tycker att jag är den bästa personen på planeten och tittar på andra mammor och undrar varför de inte är som jag.

Det var många som höll med henne, och visade sitt stöd och hyllade henne för att hon stod på sig. 

”Bra för dig! Var den du är och var sann mot dina barn. Så länge du är lycklig och dina barn är lyckliga sköter du dig bättre än de flesta”, lyder en av kommentarerna på hennes sociala medier. 

Håller du med? Gilla och dela artikeln om du håller med Bella om att utseende inte har någonting att göra med hur man är som förälder!