Mamman delar plötsligt ut märkliga påsar på flyget – innehållet får folk att vända sig om

06 oktober, 2023

Att ta med en liten bebis på ett flyg är ingen lätt uppgift – något som många medpassagerare ofta glömmer bort.

Istället för att se det från förälderns perspektiv – att de kanske är tvungna att göra flygresan, tycker det är stressande med ögonen på sig eller helt enkelt är utmattade av utmaningen – är det många som högljutt protesterar mot de små livens existens i flygkabinen.

En ung mamma kunde nog förutse att det var många medpassagerare som kände så när hon gick ombord på ett flyg från Seoul, Sydkorea, till San Francisco, USA, för några veckor sedan.

Eftersom hon var orolig att hennes bebis skulle störa alla andra passagerare, hade hon nämligen förberett något som fick många i kabinen att vända sig om.

Flygtiden var beräknad på ungefär tio timmar. På planet fanns också Dave Corona, som till sin förvåning fick ett leende och ett paket av mamman så fort han satt sig på sin plats. För varje passagerare som klev på, delade mamman även ut ett nytt paket.

I paketet fanns ett meddelande som Dave delat på Facebook:

”Hej jag heter Junwoo och jag är 4 månader gammal. I dag åker jag till USA med min mamma och mormor för att få träffa min moster. Jag är lite nervös och tycker det är läskigt eftersom det här är den första flygningen i mitt liv, vilket innebär att jag kanske kommer att gråta eller föra en del väsen. Jag kommer att försöka vara tyst jg kan, men jag kan inte ge några löften. Ursäkta mig. Därför har min mamma förberett en liten godispåse för dig! Den innehåller lite godis och öronproppar. Använd det när det är för bullrigt på grund av mig. Njut av din resa. Tack. :)”

Till lappen fanns det även ett par öronproppar samt flera olika koreanska godissorter. Vi garanterar att det värmde alla passagerares hjärtan!

Helt plöstligt blev nog flygturen betydligt enklare för alla parter. Det är små saker som detta som gör att man tror på mänskligheten!