”Får jag krama dina pojkar?”: En äldre kvinna närmar sig mamman till tvillingarna i affären

01 november, 2023

Vänlighet och empati gör enorm skillnad. Den här historien ägde rum för ett tag sedan, men budskapet är tidlöst, så vi vill dela det med dig!

Landra January är mamma till tvillingarna Darrio och Dheigo. För ett tag sedan blev hon uppsökt av en äldre kvinna i affären. Upplevelsen gjorde så stort intryck på Landra att hon delade med sig av sin historia. 

“Jag tog med tvillingarna till Walmart idag för att handla mat varje vecka. En äldre kvinna kom fram till mig i gången, och jag suckade genast irriterat eftersom jag visste att de typiska “tvillingfrågorna” snart skulle flöda.”

“När jag är borta från hemmet avsätter jag alltid tjugo minuter extra för att svara på frågor om tvillingarna, och ärligt talat börjar det bli irriterande.”

Facebook

”Hon gick fram till min kundvagn och stannade. Nu kör vi igen tänkte jag. Hon frågade alla typiska saker, berättade hur söta de var och fortsatte att chatta med pojkarna. Jag blev otålig och var redo att gå.”

“Jag vände mig om och tittade ner i gången, i hopp om att hon skulle få hint om att jag var redo att gå. När jag gjorde det lade hon sin hand på min hand som vilade på kundvagnen. “Jag vet att du förmodligen hatar det här och jag är ledsen för att jag tar upp så mycket av din tid. Du vet, förra året förlorade jag mitt enda barnbarn, och den enda gången jag ser barn i hans ålder är när jag handlar mat, sa hon.

”Plötsligt spelade tiden ingen roll längre. “Ja, vi ska snart gå och titta på fisken. Skulle du vilja följa med och se dem spela ett tag?’ Hennes ögon lyste upp. “Jag skulle älska det.” Vi åkte dit och jag tog ut pojkarna ur vagnen. Hon såg dem hoppa runt och ropa “FISK, FISK, FISK” i ungefär femton minuter, när hon till slut tittade på mig och sa: “Du vet inte vad jag skulle ge för att höra mitt barnbarn skratta en sista gång.” Jag kunde inte hitta orden, så jag stod där tyst, ledsen för henne.”

“‘Får jag krama dina pojkar?” Jag nickade. “Tack så mycket för att du gav mig din tid, jag vet att du har händerna fulla”, sa hon. “Nej verkligen, det var ett nöje för mig.” Hon lutade sig fram för att krama Darrio, min inte så vänliga tvilling, och han sträckte ut sina armar och sa: “ÄLSKAR DIG!!” Hon kramade Dheigo och kramade mig sedan och sa: “Jag älskar er alla tre också” och gick till kassan.”

“Vet du vad min poäng är? Min poäng är hur snabbt min attityd förändrades när jag såg henne som en annan person med känslor.”

”Kvinnan som väntar för länge med att lämna sitt barn i skolan på morgonen? Tänk om hennes barn måste gå till sin pappa en helg och hon inte får en kram på tre långa dagar?”

”Gubben som kör långsamt när du har bråttom till jobbet? Tänk om han tar det långsamt för att han vet att han kommer att få sparken och han är orolig för sin framtid?”

“Den irriterande lilla ungen på gatan som alltid knackar på din dörr? Tänk om han inte får någon uppmärksamhet hemma och bara vill ha en vän?”

“Jag undrade: Skulle vi inte alla vara trevligare om vi kände till varandras svårigheter?”

“Uppfostra bra människor.”

Denna gripande berättelse påminner oss om hur lite förståelse och medkänsla gör en värld av skillnad i någons liv. Det börjar med oss ​​själva, med små snälla handlingar!