Billy vägrar sluta ge blommor till sin exfru: Nu hyllas hans förklaring av miljontals människor

18 september, 2023

Ingen förstår varför han fortsätter uppvakta ex-frun med rosor, då avslöjar han den rörande sanningen

Att vara en ensamstående förälder är aldrig lätt. Vardagliga ärenden och uppgifter kan fort bli omständigt att genomföra på egen hand. Därför vill den ensamstående pappan Billy påminna oss alla om att det är viktigt att hylla dessa föräldrar för deras hårda arbete.

Nyligen fyllde hans ex, tillika mamman till hans två söner, år så han bestämde sig för att göra någonting extra.

Det var inte för att han ville ha tillbaka henne. Han ville helt enkelt visa sina pojkar hur deras mamma borde behandlas. Även om det kanske inte var det roligaste eller enklaste han gjort, ville han föregå med gott exempel för sina barn.

Så här skrev Billy på Facebook:

“Idag fyller min exfru år, så jag klev upp tidigt och köpte med mig en present, kort och blommor innan jag åkte dit och hjälpte mina söner göra frukost åt henne.

Som vanligt frågade någon varför jag fortfarande gör sådana saker för henne. Det här irriterar mig. Så jag tänkte förklara för er.

Jag uppfostrar två unga män. De exemplet jag föregår med hur jag behandlar deras mamma kommer med stor sannolikhet forma hur de ser och behandlar kvinnor i framtiden. Både i förhållanden, men också vänskapliga eller professionella relationer.

Jag tror att hur jag behandlar henne nu, när vi är skilda kommer spela stor roll i framtiden. Så om ni inte föregår med gott exempel i era relationer framför era barn så måste ni skärpa er. Tänk på barnens bästa och gör så gott ni kan. Det handlar om mer än dina känslor – det handlar om deras liv.

Uppfostra bra män. Uppfostra starka kvinnor. Snälla. Världen behöver dem mer än någonsin!”

Håller ni med i det han skriver? Dela med er av era åsikter på Facebook!