Gravid metrolog ger perfekt svar på tal när mobbare kallar henne “en stoppad korv”

Katie Fehlinger jobbar som metrolog för TV-kanalen CBS Philly. Hon älskar sitt jobb, så mycket att hon jobbade trots att hon var gravid i vecka 35 med tvillingar! Men tyvärr var det vissa människor som inte klarade av att se en gravid kvinna på TV.

Katie fick motta hård kritik via nätet, då vissa ansåg att hon var “för fet” och “äcklig” för att vara med i TV. En mobbare gick så långt att de kallade henne “en stoppad korv”. Men Katie vägrade låta mobbarna vinna, och bestämde sig för att stå upp för sig själv och alla andra mammor därute.

Nedan kan du läsa Katies perfekta svar:

“Jag har något jag måste berätta. På grund av mitt jobb blir jag en lätt måltavla för kritik. Jag kommer alltid förstå det, och jag ignorerar det som oftast. Men efter att någon kallat mig ‘en stoppad korv’ och en annan förklarade att ‘sticka ut sin gravidmage sådär är äckligt’, kände jag att jag behövde sätta stopp och säga ifrån.”

“Medan oförskämda kommentarer som dessa aldrig kommer att få mig att känna att jag måste ändra något med mig själv, anar jag ett större, underliggande problem här. Dessa särskilt hemska ord riktades mot en gravid kvinna.

Så detta lilla manifest är på ett sätt tillägnat alla mammor därute – andra gravida kvinnor, mammor som läser medan deras småbarn leker i gungan, mammor vars barn sedan länge åkt för att plugga på universitetet…

Du är vacker.”

“Även genom de mest obekväma (och ärligt talat långt ifrån glamourösa) symptom för graviditet som kvinnor går igenom för att välkomna sina älskade barn till världen, är helt FANTASTISKT och du borde bli hyllad.”

“Ärligt talat bryr jag mig inte om hur ‘hemsk’ eller ‘olämplig’ någon tycker jag att ser ut. Jag lägger gladeligen på mig 25 kg och genomlider sömnlösa och obekväma nätter, om det betyder att mina chanser att få två friska flickor blir större.

Det handlar om mer än utsidan. Jag vill att dessa bebisar ska få den bästa möjliga starten i livet. Och det betyder förhoppningsvis att min mage, som ‘ser ut som om den ska explodera’, kommer fortsätta växa de kommande veckorna.”

“Jag tycker att vi höjer en alkoholfri drink för svullna fötter, bristningar, illamående, alla de extra kilona och mörka ringar! De är moderskapets medaljer. Och till alla er som tycker att det är ‘äckligt’, kom ihåg att en kvinna gick igenom precis samma sak för att ge DIG liv.

Låt oss alla minnas det som mamma lärde oss – om du inte har något snällt att säga, säg ingenting.”

Den 27 augusti 2015 födde Katie två underbara tvillingflickor. De fick namnen Janice och Kaeden Faye, och växer så det knakar för varje dag som går.

Ingen kvinna ska någonsin behöva skämmas för sin kropp! Dela gärna Katies underbara svar på tal om du håller med.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *