En kvinna tvingas böta efter att en främling parkerat på hennes plats – då lämnar hon en lapp på framrutan

Allt som oftast när vi lämnar en lapp på en främlings framruta är det för att vi inte riktigt är nöjda med något. Resultatet blir sällan lyckat. Situationen i sig har medfört en hel del ilska och frustrationen två främlingar emellan leder i sin tur ofta till stress.

Denna historia bevisar dock motsatsen – även om den har en vanlig början. Det är nämligen så att en kvinna märker att någon har parkerat på hennes privatägda parkeringsplats. Hon tvingas ställa sin bil på gatan, vilket leder till böter. Därför beslutar hon sig för att lämna en lapp på främlingens bils framruta där det stod följande:

Imgur
Imgur

”Hej främling,
Eftersom du parkerade på min parkeringsplats igårkväll (och du står fortfarande kvar där) var jag tvungen att parkera på gatan över natten och då fick jag en böter.
Jag är fattig.
Det här är privatägda platser och jag hade kunnat anmäla dig så du hade blivit tvungen att betala böter, men det gjorde jag inte.
Men snälla, ställ dig inte på min plats igen.”

Det som sällan brukar leda till något bra, mynnar dock ut i något väldigt fint. Främlingen upptäcker lappen och lämnar i sin tur tillbaka en lapp till den besvikna kvinnan.”Först och främst skulle jag vilja be om ursäkt för att jag parkerade på din plats. Det var inte ansvarsfullt gjort av mig och jag skulle vilja ge dig detta för boten som du var tvungen att betala, plus lite till. Det kan vara tufft så här års.
God Jul.
//Skitstöveln som parkerade på din plats”

Imgur
Imgur

I samband med lappen lämnade han även ett kuvert som innehöll 900 kronor, som skulle stå för boten samt lite extra därtill.

Istället för att ignorera sitt misstag bad mannen om ursäkt och lade sig platt.

Har du själv varit med om några lämnade lappar på framrutan av bilen. Dela med dig av dina erfarenheter på Facebook!