Den cancersjuka 4-åringen skrev ett kärleksbrev. Du kommer förstå varför berättelsen tog internet med storm!

Bennet är bara 4 år, men inte alls för ung för kärlek. Han bestämde sig nämligen för att skriva ett kärleksbrev till Baily, hans klasskompis. Vi har översatt hans urgulliga brev, som lyder på följande sätt:

“Baily,

Kan du snälla komma hem till mig? Jag vill leka ihop. Jag tycker att du är söt som en häst, eller en nyckelpiga. Jag är osäker på vilken. Du borde komma hem till mig och äta ost med mig. Jag älskar dig och jag tappade en tand igår. Jag tror att jag skulle vilja visa dig ett magitrick och sen låta dig titta på när jag slåss med robotar.

Kram,

Bennet”

Ja, vi smäller också av. Det här är så gulligt och roligt att vi inte vet vart vi ska ta vägen. Hans mamma, Jennifer, berättar för BuzzFeed att Bennet fick idén att skriva kärleksbrevet när han såg henne skriva ett mail. Mamman frågade Bennet vem han ville skriva till, och han ska tydligen ha sagt “Baily, såklart”.

enhanced-25283-1416827024-1

Bennet och Baily har gått i samma klass i två år, och han pratar oavbrutet om henne. Han berättar för sin mamma att han älskar hennes hår och hoppas att hans tappade tand kommer imponera på Baily, eftersom han var den första i klassen som tappat en.

Jennifer berättar även att Bennet diagnosticerades med cancer när han var 6 månader gammal och ska inom kort åka till sjukhuset på, vad som förhoppningsvis blir, hans sista behandling med kemoterapi.

Vi håller tummarna och hoppas att allt går bra.

You may also like...