15 barn som leker kurragömma och har hittat de bästa gömställena. Det blir inte svårare än såhär!

En av de bästa sakerna med barn är att de är så oskyldiga — de lever fortfarande i en vardag där allt är nytt och spännande, och där deras brist på livserfarenhet ofta resulterar i underbart roliga reaktioner och ageranden.

Oavsett om dessa 15 barn leker kurragömma eller bara försöker undvika sina föräldrar, har de alla bemästrat tekniken ”Om jag inte kan se dig, kan du inte se mig!” Det blir inte svårare att hitta någon än såhär!
 

1. ”Att leka kurragömma med min dotter är inte speciellt utmanande…”

 

2. Antingen har soffan fått ben, eller så…

 

3. En riktig klassiker – trädet!

 

4. Jag kunde svära på att hon gick in i badrummet…

 

5. ”Min son gömmer sig. Mot västra sidan av huset. Vid solnedgång.”

 

6. ”Här är var min son bestämde sig för att gömma sig under kurragömma.”

 

7. ”Mina 5-åring var helt seriös när han gjorde detta under en omgång kurragömma igår.”

 

8. ”Jag leker kurragömma med min dotter, går in i köket och ser detta.”

 

9. Frågan är om han har somnat eller fortfarande är med och leker?

 

10. Hade någon bara stängt luckan åt honom hade det varit perfekt!

 

11. Konstigt, minns inte att jag lämnade mina filtar flygandes mitt i rummet…

 

12. ”Leker kurragömma med min son. Han tror att jag inte kan se honom.”

 

13. Det mysigaste gömstället någonsin!

 

14. Gosedjur verkar vara ett populärt gömställe.

 

15. Denna klassiker känner vi alla igen.

 
Barn kanske inte alltid är mästare på att leka kurragömma, men vi älskar dem innerligt ändå. För om det är något de är mästare på, är det att få andra att le. Dela gärna detta med dina vänner för att sätta ett leende på deras läppar!

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *